Φαν Χάαλ: «Βασιζόμαστε στην Άρσεναλ»

Φαν Χάαλ: «Βασιζόμαστε στην Άρσεναλ»

Gazzetta team
Φαν Χάαλ: «Βασιζόμαστε στην Άρσεναλ»

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με το «διπλό» από το Carrow Road, επικρατώντας με 1-0 της Νόριτς, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να επισημαίνει πως πλέον οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ευελπιστούν η Άρσεναλ να «κόψει» βαθμούς από τη Σίτι, έτσι ώστε να ανέβουν στην 4η θέση.

Το γκολ του Μάτα στο 72' χάρισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένα σπουδαίο «διπλό» απέναντι στη Νόρτις, με τους «Κόκκινους Διάβολους» να βρίσκονται πλέον ένα βαθμό πίσω από τη Σίτι και να ελπίζουν σε... δώρο της Άρσεναλ στο παιχνίδι της Κυριακής (8/5) με τους «Πολίτες» στο Etihad.

«Εμείς κάναμε τη δουλειά μας σήμερα και νομίζω ήμασταν φανταστικοί. Με την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε ακόμα στο κυνήγι της 4ης θέσης. Τώρα βασιζόμαστε στην Άρσεναλ», ανέφερε ο Λουίς Φαν Χάαλ μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ αναφέρθηκε και εναλλαγές θέσεων του Ρούνεϊ, ο οποίος ξεκίνησε στο κέντρο και τελείωσε το ματς στην κορυφή της επίθεσης:

«Δε νομίζω πως χάρηκε ιδιαίτερα όταν αποφάσισα να τον μεταφέρω στην κορυφή της επίθεσης, όμως πιστεύω πως κατανοεί τους λόγους που πρέπει να αγωνίζεται και εκεί. Έδωσε μία εξαιρετική ασίστ στον Μάτα σήμερα, ξεκινώντας το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα