Ξανά νίκη οι ερυθρόλευκοι Νέοι

Gazzetta team
Ξανά νίκη οι ερυθρόλευκοι Νέοι

bet365

Παραμένει αήττητος μετά από 28 αγώνες ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα Νέων καθώς κέρδισε 3-0 και την Ξάνθη εκτός έδρας.
Σ' εξ' αναβολής αγώνα της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Skoda Ξάνθη και παρέμεινε αήττητος στην διοργάνωση. Η ομάδα του Ολυμπιακού μετά από 28 αγώνες έχει 25 νίκες και 3 ισοπαλίες και είναι στο +13 από τον 2ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει δώσει 29 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Κ-20.
Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο και θέλει άλλα δυο παιχνίδια με τον Ηρακλή (11 και 15/5) για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της και για να γίνει η απομονή της κούπας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ξάνθη, η οποία έδωσε το τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ αλλά στο δεύτερο ήταν καταιγιστικοί. Στο 54' η ομάδα από τον Πειραιά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γιάννη Βάρκα ενώ στο 65' έγινε το 2-0 πάλι με κεφαλιά αλλά από τον Κώστα Κιρτζιαλίδη.
Το τελικό 3-0 "γράφτηκε" στο 79' με ωραίο πλασέ του Φώτη Τσιλίκη με τον Ολυμπιακό να έχει και άλλες ευκαιρίες στο 2ο μέρος για να πετύχει περισσότερα γκολ. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά κ. Βασίλης Βούζας είπε μετά από τον αγώνα: "Κυριαρχήσαμε απόλυτα στο παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια. Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Μπορεί να φτάνουμε στο τέλος αλλά η δουλειά συνεχίζεται με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των ποδοσφαιριστών".
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Αγγελόπουλος, Μπέτσας (46' Ρέτσος), Τόλι, Θυμιάνος, Φουάσης (65' Πανάγου), Χρήστου, Λάμπρου, Χαντζάρας, Τζουμάκης (69' Τσιλίκης), Κιρτζιαλίδης και Βάρκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα