Τελικός ανόδου με έπαθλο πάνω από 200 εκ. ευρώ στην Championship!

Gazzetta team
Τελικός ανόδου με έπαθλο πάνω από 200 εκ. ευρώ στην Championship!

bet365

Μίντλεσμπρο και Μπράιτον θα βρεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο (7/5) σε μία αναμέτρηση όπου πέρα από το δεύτερο εισιτήριο για την άνοδο στην Premier League διακυβεύονται και κέρδη που ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ευρώ για τον νικητή!

Τον χαρακτηρισμό του παιχνιδιού με το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία του ποδοσφαίρου για τον νικητή έχει λάβει η αναμέτρηση του Σαββάτου (7/5) ανάμεσα σε Μίντελσμπρο και Μπράιτον για την 46η και τελευταία αγωνιστική της Championship.

Με την Μπέρνλι να βρίσκεται και μαθηματικά στην Premier League από την περασμένη εβδομάδα, οι δύο ομάδες που ισοβαθμούν με 88 βαθμούς στη 2η θέση θα δώσουν τη «μάχη» τους στο Riverside με φόντο όχι μόνο το δεύτερο απευθείας εισιτήριο για την κορυφαία κατηγορία, αλλά και για το ιλιγγιώδες ποσό των σχεδόν 215 εκατομμυρίων ευρώ που διακυβεύεται από την τελική έκβαση του αγώνα.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα κέρδη των ομάδων μετά την υπογραφή των νέων τηλεοπτικών συμβάσεων αναμένεται να εκτοξευτούν και έτσι η ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση της Championship, αναμένεται να λάβει μόνο από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της για τη νέα χρονιά περίπου 125 εκατομμύρια ευρώ, με τα κέρδη να εκτινάσσονται ακόμα περισσότερο σε περίπτωση που καταφέρει να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία και τα συνολικά κέρδη για μία και μόνο χρονιά να αγγίζουν τα 215 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό είναι και το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει κριθεί από έναν και μόνο αγώνα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με τη διαφορά σε σχέση με την περασμένη χρονιά να υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισοπαλίας, η Μίνλεσμπρο του Αιτόρ Καράνκα είναι αυτή που τερματίζει στη 2η θέση, λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων, ενώ ο χαμένος της υπόθεσης θα έχει ακόμα μία ευκαιρία να κυνηγήσει την άνοδο, μέσω της διαδικασίας των playoffs.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα