Mεταγραφική ενίσχυση στα... video games για τη Γουέστ Χαμ! (pic)

Gazzetta team
Mεταγραφική ενίσχυση στα... video games για τη Γουέστ Χαμ! (pic)

bet365

Σε μια «διαφορετική» μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Γουεστ Χαμ, καθώς τα «Σφυριά» ανακοίνωσαν την Παρασκευή (6/5) την απόκτηση του Σεν Άλεν, ο οποίος θα εκπροσωπεί πλέον την ομάδα στα παγκόσμια τουρνουά τou video-game, FIFA!

Για μία ασυνήθιστη πρωτιά μπορεί να υπερηφανεύεται από την Παρασκευή (6/5) η Γουέστ Χαμ, καθώς τα «Σφυριά» έγιναν ο πρώτος αγγλικός σύλλογος που αποκτά επίσημο εκπρόσωπο στα τουρνουά τoυ video game ποδοσφαίρου, FIFA!

Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς παρουσίασε το νέο της απόκτημα, Σεν Άλεν, ο οποίος θα αγωνίζεται με το Νο.50 και τη φανέλα της Γουέστ Χαμ από εδώ και στο εξής, με τον Κροάτη τεχνικό μάλιστα να δηλώνει ενθουσιασμένος με την προσθήκη!

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ελπίζω να μας εκπροσωπήσει επάξια σε όλο τον πλανήτη. Θα έχει την στήριξη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπίλιτς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Άλεν κατέλαβε τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2016, που έγινε στη Νέα Υόρκη, ανάμεσα σε 1.2 εκατομμύρια συμμετέχοντες.

Ο «Dragonn», όπως είναι το παρατσούκλι του στο διαδίκτυο, έγινε έτσι ο δεύτερος Βρετανός επαγγελματίας παίκτης, μετά τον Ντέιβιντ Μπάιδεγουεϊ που υπέγραψε τον περασμένο χρόνο στη Βόλφσμπουργκ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα