Χωρίς Μπέιλ απέναντι στη Βαλένθια η Ρεάλ!

Χωρίς Μπέιλ απέναντι στη Βαλένθια η Ρεάλ!

Gazzetta team
Χωρίς Μπέιλ απέναντι στη Βαλένθια η Ρεάλ!

bet365

Δίχως τον Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και τον Κέιλορ Νάβας σχεδιάζει την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στη Βαλένθια ο Ζινεντίν Ζιντάν, μιας και αμφότεροι ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισούς που αποκόμισαν από τη ρεβάνς κόντρα στη Σίτι για το Champions League. Επιστρέφουν Μπενζεμά, Καζεμίρο.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στην αναμέτρηση της Κυριακής (8/5) κόντρα στη Βαλένθια για την 37η αγωνιστικής τη La Liga η Ρέαλ Μαδρίτης, καθώς όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τους ανθρώπους της «Βασίλισσας», τόσο ο Γκάρεθ Μπέιλ, όσο και ο Κέιλορ Νάβας δεν θα έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τους μικροτραυματισμούς που αποκόμισαν από τη ρεβάνς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτ για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο Ουλός αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί του γόνατο από το Bernabeu και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την επόμενη αναμέτρηση των «Μερένχες» απέναντι στη Λα Κορούνια ή τουλάχιστον θα επιδιώξει να είναι απόλυτα έτοιμος για τον τελικό του Champions League στις 28 Μαϊου, έχοντας ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και Κοσταρικανός τερματοφύλακας.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που καταλογιστεί πέναλτι στο Γκλάντμπαχ - Λεβερκούζεν.

Αντίθετα ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Καρίμ Μπενζέμα και Καζεμίρο, που απουσίασαν από την αναμέτρηση της Τετάρτης (4/5), καθώς τόσο ο Γάλλος, όσο και ο Βραζιλιάνος ακολούθησαν χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα της Παρασκευής (6/5) και πλέον βρίσκονται στη διάθεση του «Ζιζού».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα