Κυριακίδης: «Παράδειγμα προς μίμηση η πορεία της Λέστερ»

Κυριακίδης: «Παράδειγμα προς μίμηση η πορεία της Λέστερ»

Να ακολουθήσει το παράδειγμα της Λέστερ που κατάφερε να ξεπεράσει τους «μεγάλους» της Αγγλίας και να πάρει τον τίτλο, θέλει ο Παναιτωλικός τη νέα αγωνιστική περίοδο, σύμφωνα με τον Ηλία Κυριακίδη, ο οποίος έθεσε ως στόχο για την ομάδα του Αγρινίου την έξοδο στην Ευρώπη.

Κυριακίδης: «Παράδειγμα προς μίμηση η πορεία της Λέστερ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα agrinio-sports.gr, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης, τόνισε πως ο στόχος της ομάδας για τη νέα σεζόν είναι η έξοδος στην Ευρώπη, ακολουθώντας το παράδειγμα της Λέστερ, που κατάφερε να πάρει τον τίτλο στην Αγγλία, παρότι ένα χρόνο πριν πάλευε για την παραμονή της στην Premier League.

«Στόχος μας για τη νέα χρονιά είναι να διορθώσουμε κάποια λάθη που παρουσιάσαμε μέσα στη σεζόν και να εμφανίσουμε ένα καλύτερο σύνολο. Σαν ομάδα έχουμε όλα τα φόντα, προκειμένου να καταφέρουμε να παίξουμε στην Ευρώπη. Νομίζω πως αυτή είναι και η επιθυμία του προέδρου μας. Η πορεία της Λέστερ αποτελεί παράδειγμα για όλες τις ομάδες. Μία μικρομεσαία ομάδα κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία, ανάμεσα σε μεγαθήρια. Το παράδειγμα αυτό επιβεβαιώνει πως στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 29χρονος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.

Best of internet