«Υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από τον Πουλίδο»

«Υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από τον Πουλίδο»

Gazzetta team
«Υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από τον Πουλίδο»

bet365

Την δική του εξήγηση για τον αποκλεισμό του Άλαν Πουλίδο από το ρόστερ του Μεξικό για το Κόπα Αμέρικα έδωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ντέσιο Ντε Μαρία.

Ο «ισχυρός άνδρας» της μεξικανικής ομοσπονδίας εξέφρασε την απορία του σχετικά με την έκταση που έχει πάρει το θέμα της μη κλήσης του Άλαν Πουλίδο στην Εθνική ομάδα.

Ο Ντε Μαρία ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο άσος του Ολυμπιακού δεν είναι στους καλύτερους παίκτες της χώρας του στην παρούσα φάση.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει γίνει θέμα; Αυτή τη στιγμή υπάρχουν καλύτεροι παίκτες για την τελική 23άδα. Εκτός από το δικαστικό μέρος, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να δώσουν περισσότερα τώρα.

Σίγουρα θα κληθεί στο μέλλον, αλλά όχι σε αυτό το Κόπα Αμέρικα. Θα πάρει την ευκαιρία του σύντομα και θα τον δούμε μετά την διοργάνωση στην ομάδα».

Ο Ντε Μαρία μίλησε και για την δικαστική διαμάχη με την Τίγκρες.

«Δεν γνωρίζω πότε θα τελειώσει η συγκεριμένη υπόθεση. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν να βρεθεί λύση. Είναι στα χέρια της FIFA και του CAS. Εάν υπάρξει κάτι που πρέπει να κάνουμε εμείς, τότε θα ενεργήσουμε γρήγορα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα