Ξανά για Μπεργκ η Μαρσέιγ

Gazzetta team
Ξανά για Μπεργκ η Μαρσέιγ

bet365

Ο Λε Ταλέκ πλέκει το εγκώμιο του Μάρκους Μπεργκ στον γαλλικό Τύπο, ο οποίος επαναφέρει το όνομα του Σουηδού για την Μαρσέιγ.

Το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ δεν είναι καινούργιο, καθώς από πέρυσι το καλοκαίρι η ομάδα της Μασσαλίας είχε «χτυπήσει» την πόρτα του Παναθηναϊκού. Ωστόσο ούτε τότε, ούτε τον Ιανουάριο που είχαν κυκλοφορήσει ανάλογα σενάρια, δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση, που φαινόταν να έχει μπει στο... ψυγείο λόγω της αποχώρησης του Μίτσελ από τον πάγκο της Ολυμπίκ...

Το site «le10sport» όμως, φέρνει ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Σουηδού, καθώς φιλοξένησε σχετικό δημοσίευμα, πλαισιωμένο με δηλώσεις του Άντονι Λε Ταλέκ. Συγκεκριμένα το γαλλικό ρεπορτάζ έχει ως τίτλο «Ο.Μ: Θα είναι συμπαίκτης του Ιμπραΐμοβιτς και μπορεί να βοηθήσει την Μαρσέιγ», ενώ αρχικά κάνει μία μίνι περίληψη του τί έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο...

Αμέσως μετά υπάρχουν οι δηλώσεις του επιθετικού του Ατρόμητου, ο οποίος πλέκει το εγκώμιο του Μάρκους Μπεργκ, λέγοντας: «Ο Μπεργκ; Θα τον δείτε στο Euro σε λίγες εβδομάδες, διότι νομίζω ότι θα πλαισιώσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Αν και στον Παναθηναϊκό είναι ευκολότερο να σκοράρει, πρέπει να αναγνωρίσουμε πως διαθέτει πολλές αρετές ως επιθετικός. Διαθέτει τεχνική και είναι εξαιρετικός μέσα στην περιοχή. Σίγουρα μπορεί να προσφέρει στην Μαρσέιγ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα