Τσεκάρουν Καρπενήσι, Νάουσα στη Βέροια

Τσεκάρουν Καρπενήσι, Νάουσα στη Βέροια

Τσεκάρουν Καρπενήσι, Νάουσα στη Βέροια

Το Καρπενήσι και η Νάουσα είναι οι επιλογές που τσεκάρουν στη Βέροια για το πού θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου η πρώτη προπόνηση.

Πέρα από τις μεταγραφές, στη Βέροια κινούνται και σε άλλα μέτωπα, καθώς θα πρέπει να καθοριστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Οι άνθρωποι της «βασίλισσας του Βορρά» τσεκάρουν τις επιλογές τους για το πού θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο αυτής.

Τα προπονητικά κέντρα που... παίζουν αυτή τη στιγμή είναι του Καρπενησίου και της Νάουσας, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει σκοπός να πάνε κάπου στο εξωτερικό, όπως έγινε με την Ολλανδία το προηγούμενο καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, η εκτίμηση είναι ότι η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

Όσον αφορά τα συμβόλαια που λήγουν, δεν υπήρξε κάποια συζήτηση ή εξέλιξη την Πέμπτη (5/5), όμως θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα μέχρι τα μισά της ερχόμενης εβδομάδας. Τέλος, συνεχίστηκαν και οι προπονήσεις, οι οποίες θα γίνουν μέχρι τις 10-15 Μαΐου για να αναχωρήσουν άπαντες εν συνεχεία για τις διακοπές τους.

Στη σημερινή επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Γιαννούλης, Κόλα, Νέτο, ενώ οι Μαλόν και Όστοϊτς ακολούθησαν ατομικό, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής και δίτερμα τακτικής.

Best of internet