Μιλιβόγεβιτς: «Κάτι το μοναδικό»

Μιλιβόγεβιτς: «Κάτι το μοναδικό»

Μιλιβόγεβιτς: «Κάτι το μοναδικό»

bet365

Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού μίλησε για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα και το κλίμα που θα συναντήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στο Βελιγράδι.

Το φιλικό έχει διευθετηθεί. Ο Ερυθρός Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό για να γιορτάσει το πρωτάθλημα Σερβίας σ' ένα φιλικό παιχνίδι. Και με αφορμή αυτό το φιλικό παιχνίδι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε στους συμπατριώτες του.

«Ανυπομονώ για το φιλικό ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Στους δύο αδερφικούς συλλόγους. Και φυσικά για το γεγονός ότι θα παίξω ξανά με ερυθρόλευκα στο Μαρακανά. Είμαι πολύ χαρούμενος που κανονίστηκε αυτό το παιχνίδι. Και για τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα αλλά και για όλους τους Σέρβους που θα δουν ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω, αν και ανεπίσημη, ο Ολυμπιακός θα κατέβει με πολύ δυνατή ομάδα», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Εύχομαι το γήπεδο να είναι γεμάτο και οι φίλαθλοι να χαιρετήσουν τους πρωταθλητές Σερβίας και τον Ολυμπιακό».

Ο Μιλιβόγεβιτς κατέληξε λέγοντας ότι «Οι συμπαίκτες μου με ρωτάνε συχνά για το κλίμα στο Βελιγράδι. Τους είπα να περιμένουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και μια τρομερή χορογραφία όπως μας έχουν συνηθίσει οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα. Θα είναι κάτι το μοναδικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα