Κυνηγάει ανανεώσεις και μειώσεις η Καλλονή

Κυνηγάει ανανεώσεις και μειώσεις η Καλλονή

bet365

Τις ανανεώσεις των συμβολαίων ποδοσφαιριστών με μειώσεις αποδοχών κυνηγάει η Καλλονή, ώστε να διατηρήσει έναν κορμό στη Football League.

Στην επόμενη σεζόν, η οποία θα τους βρει στη Football League, έχουν στρέψει ήδη στην προσοχή τους στην Καλλονή. Στον σύλλογο της Μυτιλήνης κυνηγούν τις ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών με παράλληλη μείωση αποδοχών, καθώς έχουν στόχο να διατηρήσουν έναν κορμό στη δεύτερη κατηγορία και να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ.

Βέβαια, μόνο εύκολο έργο δεν έχουν, αφού είναι αρκετά τα συμβόλαια που λήγουν, υπάρχουν οφειλές, υπάρχει η μη αδειοδότηση, καθώς και η αβεβαιότητα σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο.

Έτσι, από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι κινήσεις των ανθρώπων του συλλόγου της Μυτιλήνης, ώστε να έχουμε τις πρώτες εξελίξεις. Πάντως, δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που είναι προς αποχώρηση, με κάποιους να γνωστοποιούν την απόφασή τους να αναζητήσουν αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα