Επικυρώθηκε η βαθμολογία, αρχίζουν τα πλέι οφ

Επικυρώθηκε η βαθμολογία, αρχίζουν τα πλέι οφ

Επικυρώθηκε η βαθμολογία, αρχίζουν τα πλέι οφ

Κανονικά την ερχόμενη Τετάρτη θα αρχίσουν τα πλέι οφ, με το ΔΣ της Λίγκας να επικυρώνει την βαθμολογία των πέντε πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα.  

Μπορεί ακόμα να μην είμαστε σίγουροι αν ο τελικός Κυπέλλου διεξαχθεί το Σάββατο, καθώς υπάρχουν σκέψεις αναβολής (διαβάστε την σχετική είδηση), ωστόσο τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα αρχίσουν κανονικά την προσεχή Τετάρτη. Και θα αρχίσουν γιατί το Δ.Σ επικύρωσε την βαθμολογία των πέντε πρώτων ομάδων και έτσι οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν χωρίς πρόβλημα. Βέβαια θυμίζουμε πως αυτό μπορεί να αλλάξει αν η ΑΕΚ δικαιωθεί από τον διαιτητικό δικαστήριο που έχει προσφύγει, προκειμένου να της επιστραφούν οι 3 βαθμοί με τους οποίους τιμωρήθηκε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Αν τελικά της επιστραφούν τότε θα ξεκινήσει με 3 βαθμούς τα πλέι οφ, από 2 που είναι να ξεκινήσει τώρα.  

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ της Λίγκας έχουν ως εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επικυρώθηκε ομόφωνα ο βαθμολογικός πίνακας για τις θέσεις 1 έως 5.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων Play Offs. Επιφυλάχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως προς μία και μόνο συγκεκριμένη διαδικαστική παράμετρο της απόφασης του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με τη βαθμολογία της ομάδας που τυχόν θα αντικαταστήσει ΠΑΕ που θα συμμετέχει στα Play Offs και εν συνεχεία τυχόν θα ανακληθεί η άδειά της. Διευκρινίζεται πως το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να ζητηθεί από την ΟΥΕΦΑ, αν η όποια απόφαση (σε περίπτωση που η ΟΥΕΦΑ αποφασίσει να προβεί στην εξέταση φακέλων αδειοδότησης) δεν εκδοθεί πριν τις 11/05/2016 (ημερομηνία έναρξης των Play Offs), αυτή (ή η εισήγηση επ’ αυτής) να εκδοθεί μετά τη λήξη των Play Offs.

3/ Αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση προς την ΕΠΟ για τη συμμετοχή στο UEFA Youth League της πρωταθλήτριας ομάδας του πρωταθλήματος Novasports Super League K17.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ.

Best of internet