Δίωξη σε Πανθρακικό, Παναχαϊκή, Πανελευσινιακό για χειραγώγηση αγώνα

Δίωξη σε Πανθρακικό, Παναχαϊκή, Πανελευσινιακό για χειραγώγηση αγώνα

Δίωξη σε Πανθρακικό, Παναχαϊκή, Πανελευσινιακό για χειραγώγηση αγώνα

Τις πειθαρχικές διώξεις συνέχισε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος άσκησε σε βάρος των Πανθρακικού, Παναχαϊκής, Πανελευσινιακού για χειραγώγηση και προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα.

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος τριών ακόμη ομάδων άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου. Ο λόγος για Πανθρακικό, Παναχαϊκή και Πανελευσινιακό για τα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα, Πανελευσινιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας, αντίστοιχα, τα οποία θεωρούνται ύποπτα για χειραγώγηση και προκαθορισμό αποτελέσματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

Της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Α.Π.Σ., νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Super League Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα της 28/2/2016).

Της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Football League Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός της 2/3/2016).

Της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Πρωταθλήματος Football League Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανελευσινιακός της 6/3/2016).

Best of internet