«Στην μάχη για Βιλχένα ο Παναθηναϊκός» (vid)

«Στην μάχη για Βιλχένα ο Παναθηναϊκός» (vid)

Νίκος Ρόλλας
«Στην μάχη για Βιλχένα ο Παναθηναϊκός» (vid)

bet365

Ολλανδικό δημοσίευμα παρουσιάζει τον Παναθηναϊκό ως ενδιαφερόμενο, μαζί με την Μίλαν, για την περίπτωση του Τόνι Βιλχένα.

Ακόμη ένα όνομα προστέθηκε στην λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού για τον χώρο του κέντρου... Αυτό του Τόνι Βιλχένα, το συμβόλαιο του οποίου με την Φέγενορντ λήγει το καλοκαίρι.

Για τον 21χρονο μέσο, ο οποίος φέτος μετράει 26 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ, ζωηρό ενδιαφέρον είχε δείξει η Μίλαν όμως προς το παρών το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Σε αυτό στηρίζεται το δημοσίευμα του «stadio24.com», το οποίο ουσιαστικά αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει μπει «σφήνα» για την απόκτηση του νεαρού άσου, που φέτος εκτός αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί ως κεντρικό χαφ, αλλά και ως αριστερό εξτρέμ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως εκτός από τους «ροσονέρι» ενδιαφέρον για την απόκτησή του αρχηγού της U-21 της Ολλανδίας και πρόσφατα μάλιστα έχουν δείξει η Λέστερ, η Πόρτο, η Σεβίλλη, η Βαλένθια και το Αμβούργο, εκτός από την Φέγενορντ που ήθελε να ανανεώσει την συνεργασία της μαζί του, αλλά ο παίκτης ήταν αρνητικός, καθώς ήθελε να αλλάξει ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα