Αγωγή Ρέμου κατά Ηρακλή!

Αγωγή Ρέμου κατά Ηρακλή!

Gazzetta team
Αγωγή Ρέμου κατά Ηρακλή!

bet365

Ο Αντώνης Ρέμος κατέθεσε αγωγή κατά της ΠΑΕ Ηρακλής με την οποία ζητάει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Παπαθανασάκης.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σταύρος Παπαθανασάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά και την απόρριψη της έφεσης κατά της πρωτοδικης απόφασης μη χορήγησης άδειας ενόψει της νέας σεζόν και ανάμεσα σε αυτά που είπε αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Ρέμος κατέθεσε αγωγή κατά της ΠΑΕ ζητώντας το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ.

Όπως τόνισε ο κ. Παπαθανασάκης, ο δημοφιλής τραγουδιστής θεωρεί ότι η σημερινή ΠΑΕ είναι συνέχεια της παλιάς.

«Ζητώ τη στήριξη του κόσμου διότι τα προβλήματα είναι πολλά και κάθε μέρα μας χτυπούν απο παντού με παλιά χρέη. Εγώ ήρθα για να εξυγιάνω και να καθαρίσω την ομάδα κι ενώ έχω βάλει πολλά προσωπικά χρήματα σχεδόν καθημερινά βρίσκω κι ένα νέο εμπόδιο από το παρελθόν» ήταν τα λόγια του κ. Παπαθανασάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα