Σίλβα: «Όλα για το Κύπελλο»

Ο Μάρκο Σίλβα κρατάει στην... τσίτα τους παίκτες του από τους οποίους περιμένει να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και το τρόπαιο. 

Σίλβα: «Όλα για το Κύπελλο»
Πλήρης οθόνη
Κλείσιμο
Πληροφορίες

Η χρονιά για τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται με το ματς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Μάρκο Σίλβα θέλει από τους παίκετς του να είναι αποφαισσμένοι και να τα δώσουν όλα. 

«Έχει μείνει ένα παιχνίδι, ο τελικός του Κυπέλλου, για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά και όλοι θέλουμε πολύ και το Κύπελλο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε και αυτό το τρόπαιο, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά», ανέφερε αρχικά σύμφωνα με το "Goal" ο 38χρονος τεχνικός, για να συνεχίσει:

«Θέλω να είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη, να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε μπροστά μας τέσσερις μέρες για να προετοιμαστούμε καλά και θέλω να δίνετε και το 100% και στις προπονήσεις. Είμαστε οι πρωταθλητές και πρέπει να το δείξουμε και στον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να κάνουμε αυτά που έχουμε πει στις προπονήσεις».

Best of internet