Λέο Μάτος (κι άλλοι) μετά τα πλέι οφ…

Λέο Μάτος (κι άλλοι) μετά τα πλέι οφ…

Λέο Μάτος (κι άλλοι) μετά τα πλέι οφ…

bet365

Ο ΠΑΟΚ περιμένει το τέλος των πλέι οφ, την ώρα που ο Λούμπος Μίχελ προχωράει το μεταγραφικό σχεδιασμό. Τι ισχύει στην περίπτωση του Τζαβέλλα.

Ο Βραζιλιάνος 30χρονος ποδοσφαιριστής της Ντνίπρο έχει μπει στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ εδώ και αρκετό καιρό. Ο Μίχελ τον ξέρει καλά από την παρουσία του στο ουκρανικό πρωτάθλημα, ενώ και οι συστάσεις που έχει πάρει κάνουν λόγο για έναν παίκτη που μπορεί να παίξει ως φουλ μπακ και στις δύο πλευρές.

Η παρουσία του Μίρον Μάρκεβιτς στον πάγκο της Ντνίπρο και οι συστάσεις, που έδωσε ο 65χρονος Ουκρανός προπονητής, για τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης έχει πολύ καλή άποψη, έπαιξαν επίσης σημαντικό ρόλο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει την περίπτωση του Μάτος.

Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2018, αλλά μπορεί και τώρα να μείνει ελεύθερος αν βρει ομάδα εκτός Ουκρανίας.

Ο Μάτος φαίνεται να είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει ξεχωρίσει ο Μίχελ, που θέλει μετά το τέλος των πλέι οφ να είναι έτοιμος και να ολοκληρώσει τις περισσότερες υποθέσεις, που θα αφορούν το ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Το νέο συμβόλαιο του Τζαβέλλα

Η περίπτωση ανανέωσης του Γιώργου Τζαβέλλα (έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017) έχει εδώ και περίπου ένα μήνα που απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής αμυντικός του Δικεφάλου πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά, την καλύτερη ίσως από τότε που πήγε στην ομάδα, κι ίσως το «εξαργυρώσει» με την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο ή τρία χρόνια.

Πάντως, ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία συζήτηση, ούτε ο μάνατζερ του, με τον ΠΑΟΚ και το θέμα του, όπως και αυτό του Αιγύπτιου Ουάρντα, θα απασχολήσουν μετά το τέλος των πλέι οφ τη διοίκηση και τον Μίχελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα