«Εξαιρετικά δύσκολο του Αγκμπονλαχόρ στον Ολυμπιακό»

«Εξαιρετικά δύσκολο του Αγκμπονλαχόρ στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Εξαιρετικά δύσκολο του Αγκμπονλαχόρ στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Γκάμπι Αγκμπονλαχόρ «έπαιξε» στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αλλά σύμφωνα με τους Αγγλους μια τέτοια κίνηση είναι εξαιρετικά δύσκολη να ολοκληρωθεί.

Πριν λίγες μέρες, οι Άγγλοι είχαν γράψει ότι προτάθηκε ο Γκάμπι Αγκμπονλαχόρ στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, η «Daily Μail» τονίζει ότι μια τέτοια μεταγραφή είναι εξαιρετικά απίθανο να ολοκληρωθεί από τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμη 2 χρόνια με τους «χωριάτες» και αμείβεται με 2.000.000 ευρώ ετησίως.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανοίξει το σκορ στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι.

Βέβαια, από τη στιγμή που η ομάδα του έχει πέσει κατηγορία δεν αποκλείεται να θέλουν να ξεφορτωθούν το βαρύ φορτίο του μισθού ντου - ειδικά μετά το σκάνδαλο στο ξενοδοχείο, όπου φωτογραφίες τον έδειχναν να γλεντάει με γυναίκες την ημέρα που η ομάδα του υποβιβάζονταν και επίσημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα