Έσπρωξαν τον Χίντινκ πριν τη σύρραξη! (vid)

Έσπρωξαν τον Χίντινκ πριν τη σύρραξη! (vid)

Έσπρωξαν τον Χίντινκ πριν τη σύρραξη! (vid)

bet365

Οι παίκτες της Τσέλσι εξαγριώθηκαν βλέποντας τον Γκους Χίντινκ να πέφτει στον πάγκο της Τότεναμ από σπρώξιμο και αυτή φαίνεται πως ήταν η αιτία της σύρραξης μπροστά από τη φυσούνα, στο φινάλε της αναμέτρησης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» που ανέδειξε πρωταθλήτρια Αγγλίας τη Λέστερ!

Οι «μπλε» του Λονδίνου, το 'παν και το 'καναν.

Δεν άφησαν την Τότεναμ να πάρει την πρώτη της νίκη από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και οι παίκτες του Χίντινκ επέστρεψαν από το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, στο τελικό 2-2 για να δώσουν τον τίτλο στη Λέστερ.

Στο φινάλε της αναμέτρησης και αφού είχαν προηγηθεί σκηνές... απείρου κάλλους κατά τη διάρκεια του ματς με συνεχείς διαξιφισμούς και ... ξύλο, προκλήθηκε σύρραξη μπροστά από τη φυσούνα.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, αιτία πιθανότατα αποτέλεσε το γεγονός πως κάποιος έσπρωξε τον Γκους Χίντινκ κι εκείνος έπεσε στον πάγκο των φιλοξενούμενων!

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Λεβαντόφσκι σημειώσει το πρώτο γκολ στο Μπάγερν Μονάχου - Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα