Επιβεβαιώνεται του Αθανασόπουλου στην Κέρκυρα...

Επιβεβαιώνεται του Αθανασόπουλου στην Κέρκυρα...

bet365

Στο στόχαστρο της Κέρκυρας βρίσκεται ο 34χρονος γκολκίπερ του Παναιγιάλειου, Χρήστος Αθανασόπουλος που αρέσει στον Αλέκο Βοσνιάδη.

Μπορεί ακόμα να μην έχει κερδίσει την μαθηματική άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, όμως η Κέρκυρα βρίσκεται μια νίκη μακριά απ' αυτή. Έτσι, σιγά σιγά έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο περί ενδιαφέροντος των Φαιάκων για τον Χρήστο Αθανασόπουλο.

Αυτό το σενάριο επιβεβαιώνεται και πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως αρέσει πολύ στον Αλέκο Βοσνιάδη. Επίσης, επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του έμπειρου τεχνικού πως υπήρξε μια συζήτηση με τον τερματοφύλακα του Παναιγιάλειου μετά το ματς των δύο ομάδων, με τον κόουτς της Κέρκυρας να του λέει πως τον έχει στο στόχαστρό του αν μείνει στην ομάδα.

Βέβαια, πρέπει να τονιστεί, πως οι Φαίακες αυτή τη στιγμή δείχνουν υπερπλήρεις στη θέση του τερματοφύλακα. Υπάρχει ο Φώτης Κουτζαβασίλης, ο Γιάννης Αραμπατζής και ο νεαρός Θωμάς Τριαντάφυλλος. Ο μόνος από τους τρεις που για την ώρα είναι στον... αέρα μιας και το συμβόλαιό του λήγει, είναι ο δεύτερος. Συζητήσεις ακόμα ανάμεσα στις δύο πλευρές για ανανέωση δεν υπάρχουν και έτσι το σενάριο για τον 34χρονο γκολκίπερ, δεν αποκλείεται να έχει και ακόμα πιο μεγάλη βάση...

Πλέον πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως και αν θα προχωρήσει αυτή η περίπτωση. Καθώς μιλάμε για μια επιλογή που γίνεται για την Σούπερ Λίγκα! Με τον έμπειρο γκολκίπερ ωστόσο, να μην έχει αγωνιστεί ποτέ μέχρι τώρα στην πρώτη κατηγορία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα