Από Τετάρτη προπονήσεις και συμβόλαια στη Βέροια

Από Τετάρτη προπονήσεις και συμβόλαια στη Βέροια

Για την Τετάρτη (4/5) έχει προγραμματιστεί η επιστροφή των ποδοσφαιριστών της Βέροιας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ασχολούνται και με τα συμβόλαια που λήγουν και όχι μόνο.

Από Τετάρτη προπονήσεις και συμβόλαια στη Βέροια

Στασιμότητα επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Βέροια. Άπαντες περνούν τις ημέρες του Πάσχα με τις οικογένειές τους, αφού έχει δοθεί η άδεια από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (4/5) και στην ΠΑΕ θα ασχοληθούν επίσης με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει κλίμα ανανέωσης για τον Καντιμοίρη, ενώ ο Βεργώνης έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο της Ημαθίας και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει δώσει θετική εισήγηση για τους Άρτσε, Σιόντη, Μαλόν. Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν από την Τετάρτη, όταν και θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για να έχουμε ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις.

Από εκεί και πέρα, θα ειδοποιηθούν και παίκτες που δεν υπολογίζονται να λύσουν το συμβόλαιό τους, τη στιγμή που θα συνεχιστεί το τσεκάρισμα για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και θα αρχίσει η αναζήτηση για το προπονητικό κέντρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα, σιγά-σιγά θα οριστεί και το πρόγραμμα αυτής, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα μισά Μαΐου.

Best of internet