Πελεγκρίνι: «Είχαμε στο μυαλό μας και το παιχνίδι με τη Ρεάλ»

Πελεγκρίνι: «Είχαμε στο μυαλό μας και το παιχνίδι με τη Ρεάλ»

Gazzetta team
Πελεγκρίνι: «Είχαμε στο μυαλό μας και το παιχνίδι με τη Ρεάλ»

bet365

Η Σίτι γνώρισε την ήττα με 4-2 από την Σουθάμπτον, με τον Μάνουελ Πελεγκρίνι να υπερασπίζεται τους παίκτες του και τις επιλογές του για το αρχικό σχήμα, αναφέροντας πως είχε στο μυαλό του και τη ρεβάνς της Τετάρτης απέναντι στη Ρεάλ.

Η Σίτι παρατάχθηκε με 8 αλλαγές στο St. Mary's και γνώρισε την ήττα με 4-2 από τη Σαουθάμπτον, με τον τεχνικό των «Πολιτών», Μάνουελ Πελεγκρίνι, να τονίζει πως το βαρύ πρόγραμμα και η ρεβάνς της Τετάρτης απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Chamions League, δεν του άφησαν πολλά περιθώρια σε ότι αφορά στην κατάρτιση του αρχικού του σχήματος, επισημαίνοντας παράλληλα και την έλλειψη συγκέντρωσης των αμυντικών του στο ματς.

«Πάντοτε προσπαθώ να επιλέξω ένα σχήμα που πιστεύω πως θα κερδίσει το παιχνίδι. Σήμερα όμως έπρεπε να υπολογίσω και το παιχνίδι της Τετάρτης. Αν είχαμε παίξει το Σάββατο, ίσως να είχα επιλέξει διαφορετικά, όμως οι συχνές αλλαγές συνήθως δυσκολεύουν την προσπάθεια μιας ομάδας για ένα καλό αποτέλεσμα», ανέφερε ο Χιλιανός, ενώ σε ότι αφορά στην αναμέτρηση, πρόσθεσε:

«Οι αμυντικοί μας συνήθως δεν έχουν αυτή την εικόνα, όμως σήμερα νομίζω πως δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και αυτό μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πριν από τον αντίπαλο, ενώ και στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, μέχρι να δεχτούμε το τρίτο και καθοριστικό γκολ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε».

Σε ότι αφορά στη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League: «Εξαρτάται καθαρά από το τι θα κάνουμε εμείς στα τελευταία δύο παιχνίδια μας. Είμαστε τρεις βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ, όμως αν νικήσουμε το μεταξύ μας παιχνίδι θα είμαστε ισόβαθμοι στην 3η θέση και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα