Λέστερ: Από το ... +1 της σωτηρίας, στο -3 από τον τίτλο

Λέστερ: Από το ... +1 της σωτηρίας, στο -3 από τον τίτλο

bet365

Τέτοια μέρα, μόλις πριν από έναν χρόνο, η Λέστερ είχε καταφέρει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη της Πρέμιερ Λιγκ και να συνεχίσει με σωτήρια νίκη. Φέτος, έχει την ευκαιρία να γράψει το happy ending του πιο όμορφου ποδοσφαιρικού παραμυθιού!

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, αν το θέλει ο ... Θεός του ποδοσφαίρου, μπορεί να κάνει το μεγάλο όνειρό της πραγματικότητα, στο «Θέατρο των Ονείρων».

Με νίκη, κλειδώνει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο, δίχως ν' ασχολείται πλέον με το αποτέλεσμα της Τότεναμ στην έδρα της Τσέλσι, το βράδυ της Δευτέρας.

Βέβαια, ακόμα κι αν ηττηθεί η Λέστερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που το ίδιο υποστεί και η ομάδα του Ποκετίνο στο «Στάμφορντ Μπριτζ», τότε πάλι οι «αλεπούδες» παίρνουν το στέμα και μαθηματικά!

Σαν σήμερα, πάντως, πριν από μόλις έναν χρόνο, το σύνολο του Νάιτζελ Πίρσον, τότε, βρισκόταν στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη κι ας είχε ηττηθεί από την Τσέλσι με σκορ 3-1 στο «King Power Stadium».

Στο παιχνίδι της 2ας Μαΐου, για την 35η αγωνιστική τότε, είχε επικρατήσει 3-0 της Νιούκαστλ για να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τη σωτηρία!

Αν η ιστορία επαναλαμβάνεται και έρθει νίκη τίτλου, θα φανεί μέχρι το απόγευμα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα