Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Gazzetta team
Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

bet365

Με γκολ του Μπέιλ στο 80' η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από το Anoeta με 0-1 επί της Σοσιεδάδ και πάνω από Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο με ματς περισσότερο.

Λίγες μέρες πριν υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης χάρη σε γκολ του καλύτερου παίκτη της, Γκάρεθ Μπέιλ, πέρασε από την έδρα της Σοσιεδάδ και συνεχίζει να πιέζει τις άλλες διεκδικήτριες του τίτλου που παίζουν αργότερα μέσα στην ημέρα. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έφτασε τις 10 σερί νίκες και ο Μπέιλ τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα.

Πολύ δυνατό ήταν το πρώτο 20λεπτο για την Ρεάλ, η οποία έπαιξε στο μισό γήπεδο την αντίπαλό της. Στο 4’ το διαγώνιο δεξί του Μπέιλ πέρασε έξω μετά την πάσα του Χάμες, ο οποίος στο 9’ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο keeper της Σοσιεδάδ, Ρούγι, τον νίκησε. Στο 12’ ο Σέρχιο Ράμος πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Μόντριτς αλλά η μπάλα πήγε έξω όπως συνέβη και με εκείνη του Μπέιλ στο 15’ που έφυγε εκατοστά από το δοκάρι. Ο Ουαλός ήταν σαφώς ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν όμως δεν έμελλε να σκοράρει ούτε στο 21’ μετά τη σέντρα του Χάμες από αριστερά.

Θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Βόλφσμπουργκ η Ρεάλ; Σε απόδοση 1.50 στην Sportingbet η νίκη-πρόκριση της «Βασίλισσας».

Στο δεύτερο κομμάτι του πρώτου μέρους η Σοσιεδάδ αφυπνίστηκε, κράτησε περισσότερο μπάλα και δεν έδινε τόσο εύκολα χώρους χωρίς πάντως να δημιουργήσει τη φάση που θα προβληματίσει τον Κέιλορ Νάβας. Εκείνη που έκανε τη μεγάλη ευκαιρία πριν έρθει το ημίχρονο ήταν η Ρεάλ όταν στο 40’ ο Νάτσο έφυγε μόνος έκανε το πλασέ στο τετ-α-τετ με τον Ρούγι, η μπάλα πέρασε αλλά ο Μίκελ Γκονθάλεθ έκοψε πριν τη γραμμή για να μείνει το 0-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ακόμα μία κεφαλιά του Μπέιλ άουτ, για να χάσει η Ρεάλ τεράστια ευκαιρία στο 58’ όταν μετά τη σέντρα του Χάμες ο Θαλδούα έκανε το λάθος, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Ουαλού αλλά το πλασέ του απέκρουσε με το πόδι ο Ρούγι. Ο Μπέιλ ήταν μέσα σε ό,τι προσπαθούσε να κάνει μπροστά η ομάδα του Ζιντάν και στο 65’ δεν μπόρεσε να περάσει στον Λούκας που ήταν μόνος του. Ο Γάλλος τεχνικός έβαλε στο ματς τον Χεσέ και ο Ισπανός είχε δύο καλές στιγμές, καθώς στο 74’ ο Ρούγι έκοψε το γύρισμά του και στο 78’ έπεσε και έβγαλε το τεχνικό σουτ του εκτός περιοχής.

Στο 80’ Λούκας Βάθκεθ έκανε από δεξιά τη σέντρα από την οποία ο Μπέιλ με τρομερό άλμα και κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι. Στα τελευταία λεπτά η Σοσιεδάδ απείλησε με τις κεφαλιές των Μίκελ Γκονθάλεθ (89’) και Μπαουτίστα (92’) αλλά το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Σοσιεδάδ (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ρούγι, Μίκελ Γκονθάλεθ, Γιούρι (85’ Λίτρι), Θαλδούα, Ελουστόντο, Πριέτο, Ιγιαραμέντι, Θουρουτούθα, Μπεργάρα (68’ Ντιέγο Ρέγιες), Οϊαρθάμπαλ, Μπρουμά (76’ Μπαουτίστα).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Ράμος, Βαράν, Ντανίλο, Νάτσο, Καζεμίρο, Μόντριτς (85’ Κόβατσιτς), Χάμες (73’ Ισκο), Λούκας, Μπέιλ, Μαγιοράλ (65’ Χεσέ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα