Όλο το Λέστερ ζει μια γιορτή! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Όλο το Λέστερ ζει μια γιορτή! (pics)

bet365

Τρομερό είναι το κλίμα στους δρόμους του Λέστερ με το παραμύθι που ζουν φέτος οι κάτοικοι της πόλης, χάρις στον Κλαούντιο Ρανιέρι! Τα κτίρια φωταγωγήθηκαν σε μπλε χρώμα, ενώ στολίστηκαν και με φωτογραφίες ποδοσφαιριστών! Χαμός και στις παμπ, ενόψει των τελευταίων αγώνων του πρωταθλήματος και της ... φιέστας για τον τίτλο!

Από το Δημαρχείο, μέχρι τον Καθεδρικό Νάο, τα κτίρια του Λέστερ απέκτησαν μπλε απόχρωση προς τιμήν των «πολεμιστών» της τοπικής ομάδας, οι οποίοι φέτος έχουν κάνει την πόλη τους αλλά και το ... παγκόσμιο ποδόσφαιρο, να παραμιλάει με το επίτευγμά τους.

Κασκόλ στο άγαλμα του Βασιλιά Ρίτσαρντ του 3ου, γκράφιτι με τον Ρανιέρι και γενικότερα, ένα απίστευτα πανηγυρικό κλίμα, καθώς όλοι περιμένουν είτε τη νίκη της Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ», είτε απλά την ήττα της Τότεναμ από την Τσέλσι για γίνει η στέψη στις «αλεπούδες»!

Ενα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της La Liga θα προσπαθήσουν να κάνουν οι «μπλαουγκράνα». Τοποθετώντας ένα στοίχημα στο ματς Μπέτις - Μπαρτσελόνα, εξασφαλίζεις επιστροφή χρημάτων από την Sportingbet, αν ο Μέσσι ανοίξει το σκορ στο ματς!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα