«Ρεζίλεψε» τον Πικέ στην προπόνηση ο Μέσι! (vid)

«Ρεζίλεψε» τον Πικέ στην προπόνηση ο Μέσι! (vid)

«Ρεζίλεψε» τον Πικέ στην προπόνηση ο Μέσι! (vid)

bet365

«Θύμα» των... εμπνεύσεων του Λιονέλ Μέσι έπεσε ο Zεράρ Πικέ στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό να κάνει πλάκα στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ρεάλ Μπέτις για την 36η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον Λιονέλ Μέσι να εμφανίζεται «κεφάτος» στην τελευταία προπόνηση των «μπλαουγκράνα».

Ο «Λίο» φαίνεται πως είχε όρεξη για... πλάκα και στη διάρκεια του καθιερωμένου «κορόιδου», ο Αργεντινός «ρεζίλεψε» τον Πικέ, πιάνοντας αρχικά τη μπάλα με τα... χέρια, ενώ στη συνέχεια ο Ισπανός στόπερ της Μπαρτσελόνα έπεσε θύμα των «θανατηφόρων» εμπνεύσεων του Μέσι, με την υπόλοιπη ομάδα να ξεσπά σε χειροκροτήματα και γέλια, δίνοντας συνέχεια στα «πειράγματα».

Να μείνει στο κατόπι της Μπαρτσελόνα προσπαθούν οι «μερένχες» που ξαναμπήκαν στο κόλπο κατάκτησης του πρωταθλήματος στη La Liga! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Μπέιλ ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Δείτε στο 3:10' του βίντεο το απολαυστικό στιγμιότυπο:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα