Ζέκα: «Κανείς δεν χάρηκε με την πορεία στο πρωτάθλημα...»

Ζέκα: «Κανείς δεν χάρηκε με την πορεία στο πρωτάθλημα...»

Gazzetta team
Ζέκα: «Κανείς δεν χάρηκε με την πορεία στο πρωτάθλημα...»

bet365

Με την ελπίδα να μπορέσει να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα των παικτών του Παναθηναϊκού μετά τα πλέι-οφ, από τη στιγμή που ουδείς μπορεί να φανεί χαρούμενος για την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, μίλησε ο Κάρλος Ζέκα.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στο «Goal» για:

Την φετινή σεζόν: «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Θέλαμε πάρα πολύ να τα πάμε καλύτερα απ΄την πορεία που είχαμε, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Προφανώς και κανείς από εμάς δεν είναι χαρούμενος με την πορεία που είχαμε στο πρωτάθλημα. Ελπίζω, τουλάχιστον, να καταφέρουμε να είμαστε χαρούμενοι με αυτά που θα έχουμε καταφέρει στα πλέι οφ».

Τα πλέι οφ: «Δουλεύουμε για αυτό, για την πρωτιά. Ο βασικός μας στόχος είναι να είμαστε στην πρώτη θέση των πλέι οφ μετά από αυτούς τους αγώνες που θα δώσουμε. Θέλουμε πολύ να τελειώσουμε στην κορυφή των πλέι οφ και πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για να τα καταφέρει».

Το αν Λέτο και Μπεργκ θα είναι οι ηγέτες στα πλέι οφ αλλά και τη νέα σεζόν: «Ειλικρινά το ελπίζω! Ο κάθε ποδοσφαιριστής που μπορεί να μας βοηθήσει είναι πάρα πολύ καλό να βρίσκεται στην ομάδα. Αν είναι σε φόρμα, όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με τον Μάρκους και τον Σέμπα, θα είναι πάρα πολύ καλό για τον Παναθηναϊκό. Θα μπορέσει έτσι να γίνει πολύ καλύτερη και η ομάδα και να παρουσιαστεί πιο έτοιμη συνολικά για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της».

Την επόμενη χρονιά: «Αυτή η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Οπότε δεν μπορούμε να λέμε ότι σκεφτόμαστε την επόμενη. Είναι λάθος αυτό. Τώρα έχουμε το μυαλό μας μόνο τα πλέι οφ και στο πώς θα βγούμε πρώτοι. Όταν θα τελειώσουν αυτά θα δούμε τι μπορούμε να σκεφτούμε για την επόμενη χρονιά και τι στόχους θα θέσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα