Νέα αύξηση στο «πράσινο» μπάτζετ

Νέα αύξηση στο «πράσινο» μπάτζετ

Gazzetta team
Νέα αύξηση στο «πράσινο» μπάτζετ

bet365

Νέα αύξηση στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού, με στόχο να υπάρξουν «δυνατές» προσθήκες.

Πέρυσι το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του τις εποχές... μνημονίου και αύξησε το μπάτζετ του, με το αποτέλεσμα, όμως, να μην είναι το αναμενόμενο. Λάθη στις επιλογές και την διαχείριση, αλλά και αρκετή ατυχία, «έκαψαν» την σεζόν, όμως αυτό δεν πτωεί τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων», όπως όλα δείχνουν θα βάλει και πάλι πλάτη, δίνοντας ακόμα 3 εκατ.... αέρα στο μπάτζετ της νέας περιόδου, προκειμένου να δώσει την δυνατότητα στον Αντρέα Στραματσόνι να φέρει παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», δεν είναι τυχαίο πως ονόματα όπως αυτά των Παλάσιο, Μοντολίβο και Νοτσερίνο έχουν «παίξει» στο ρεπορτάζ του τριφυλλιού, αφού ο Ιταλός έχει το «ΟΚ» και αν χρειαστεί θα γίνει νέα υπέρβαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα