«Νοτσερίνο και Μοντολίβο για Παναθηναϊκό»

«Νοτσερίνο και Μοντολίβο για Παναθηναϊκό»

«Νοτσερίνο και Μοντολίβο για Παναθηναϊκό»

Δημοσίευμα στην Βραζιλία αναφέρει πως οι «πράσινοι» κοιτάζουν τις περιπτώσεις του Αντόνιο Νοτσερίνο και του Ρικάρντο Μοντολίβο.

Η πόρτα που άνοιξε τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός στην αγορά της Βραζιλίας, φαίνεται πως τροφοδοτεί τους δημοσιογράφους στην χώρα της Λατινικής Αμερικής και με πληροφορίες σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας ενόψει καλοκαιριού.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, το «Radar da Bola» φιλοξένησε ένα δημοσίευμα σχετικά με το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Αντόνιο Νοτσερίνο και τον Ρικάρντο Μοντολίβο.

Το όνομα του πρώτου είχε παίξει και τον Ιανουάριο, αλλά πήρε μεταγραφή στο MLS και στο Ορλαντο Σίτι. Αυτό όμως δεν φαίνεται να πτοεί τους Βραζιλιάνους που αναφέρουν οτι το «τριφύλλι» να κινηθεί για την απόκτησή του.

Όσον αφορά τον μέσο της Μίλαν, ο οποίος δέχεται σκληρή κριτική στους «ροσονέρι» αναφέρουν πως η σχέση του με τον Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να παίξει καταλυτικό παράγοντα στο να φορέσει το πράσινα.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Βιγιαρεάλ - Λίβερπουλ,  και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Στάριτζ ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Φυσικά από το συγκεκριμένο θέμα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Τζιαμπάολο Πατσίνι, το όνομα του οποίου έχει αρχίσει να παίξει από την Τετάρτη και πάλι στα ιταλικά ΜΜΕ.

Best of internet