Ξανά Κυπελλούχοι οι έφηβοι της Τσέλσι (vid)

Ξανά Κυπελλούχοι οι έφηβοι της Τσέλσι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ξανά Κυπελλούχοι οι έφηβοι της Τσέλσι (vid)

bet365

Για τρίτη διαδοχική σεζόν και 5η φορά τα τελευταία εφτά χρόνια, η ομάδα κ-18 της Τσέλσι κατακτά το FA Youth Cup με την επικράτηση επί της Μάντσεστερ Σίτι στον επαναληπτικό τελικό στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η κυριαρχία της ομάδας κ-18 των «μπλε» συνεχίζεται, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του λονδρέζικου συλλόγου να μην αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής τους έναντι των υπόλοιπων ομάδων.

Στη ρεβάνς των τελικών κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι επικράτησε με σκορ 3-1 και με το συνολικό 4-2 πανηγύρισε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο την κατάκτηση του FA Youth Cup.

Μάλιστα, οι επιδόσεις των κατακτητών είναι τέτοιες που μπορούν να συγκριθούν μονάχα με τα... μωρά του Μπάσμπι, που είχαν φτάσει στις πέντε σερί επιτυχίες στον τελικό!

Παρών στις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ» ήταν και ο Τζον Τέρι για να παρακολουθήσει το... μέλλον της αγαπημένης του ομάδας.

Τα γκολ για τους Λονδρέζους πέτυχαν οι Στέρλινγκ (45'), Άμπραχαμ (54') και Τομόρι (72'), ενώ για τη Σίτι, μείωσε ο Ντίαζ στο 87', πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής, το οποίο όμως δεν ήταν καθόλου αρκετό...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα