Παπαθανασάκης: «Μετά το Πάσχα όλα θα τακτοποιηθούν»

Παπαθανασάκης: «Μετά το Πάσχα όλα θα τακτοποιηθούν»

Απόστολος Παγώνης
Παπαθανασάκης: «Μετά το Πάσχα όλα θα τακτοποιηθούν»

bet365

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης βρέθηκε στην προπόνηση του Ηρακλή ενημερώνοντας τους παίκτες για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα στο σωματείο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής πήγε στη σημερινή (27/4) προπόνηση του Ηρακλή και μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την κατάσταση που επικρατεί με το θέμα της αδειοδότησης, αλλά και μετά οικονομικά της ομάδας. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης στην ομιλία του ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή. «Αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό και την ανησυχία σας. Θέλω να ξέρετε πως κάνω ό,τι μπορώ για να βρω λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και έχετε την υπόσχεσή μου πως μετά το Πάσχα, όλα θα τακτοποιηθούν. Ήταν μία δύσκολη χρονιά η φετινή. Μετά από χρόνια επιστρέψαμε στην μεγάλη κατηγορία, εξασφαλίσαμε την παραμονή μας με άνεση, όμως προέκυψαν κάποια προβλήματα που δεν υπολογίζαμε. Εγώ, είμαι δίπλα σας, όπως ήμουν πάντα και μαζί θα πάμε τον Ηρακλή ψηλά. Μετά το Πάσχα, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα