Πέπε: «Διαβάσαμε καλά τη Σίτι, αλλά...»

Κώστας Ζάλιαρης
Πέπε: «Διαβάσαμε καλά τη Σίτι, αλλά...»

bet365

Απόλυτα έτοιμη ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης για τον ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι, το έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ημιτελικού, όμως δεν πήρε το αποτέλεσμα που άξιζε, σύμφωνα με τον Πέπε.

Ο Πορτογάλος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, έχασε τρομερή ευκαιρία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Τρίτης όταν βρέθηκε μπροστά από τον Χαρτ και εξ επαφής στο σουτ που δοκίμασε νικήθηκε από τον Άγγλο πορτιέρο.

Δύο βήματα απέχει από το ενδέκατο ευρωπαϊκό τρόπαιο η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Interwetten προσφέρει σε απόδοση 1.55 τη νίκη των Μαδριλένων κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

«Βγήκε πολύ γρήγορα και κάλυψε το χώρο, οπότε βγήκε νικητής σε αυτή τη φάση...» σχολίασε ο Πέπε, που είχε να πει για το παιχνίδι:

«Είχαμε διαβάσει πολύ καλά τη Σίτι για να σταματήσουμε τις επιθέσεις της και να μην της επιτρέψουμε να κινηθεί όπως θα ήθελε. Στο πρώτο ημίχρονο περισσότερο προσπαθήσαμε να δούμε τι ακριβώς μπορούσαμε να κάνουμε στο ματς και στο δεύτερο ήμασταν πλέον πολύ καλύτεροι, αφού ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Ήμασταν καλά διαβασμένοι. Όλη η ομάδα ήταν καλή και όλοι μαζί προσπαθούμε για την πρόκριση».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα