Κέρδος ο νεαρός Παπαδόπουλος για Βέροια

Κέρδος ο νεαρός Παπαδόπουλος για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Κέρδος ο νεαρός Παπαδόπουλος για Βέροια

bet365

Ο νεαρός πλάγιος επιθετικός της Κ20 Παπαδόπουλος ήταν το κέρδος της Βέροιας στο εσωτερικό δίτερμα με τους Νέους, καθώς αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα, άφησε θετικές εντυπώσεις και σκόραρε στο υπέρ της 5-2.

Εσωτερικό δίτερμα με την ομάδα Νέων περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Αυτό έληξε 5-2 υπέρ των «μεγάλων», με τους οποίους αγωνίστηκε και ο νεαρός πλάγιος επιθετικός της Κ20 Παπαδόπουλος. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος παίζει τόσο δεξιά όσο και αριστερά, συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και στο δίτερμα άφησε θετικές εντυπώσεις, ενώ σκόραρε κιόλας.

Για την ακρίβεια άνοιξε το σκορ στο 12' με προβολή και έδειξε πως έχει μέλλον και ότι είναι στο χέρι του να διεκδικήσει μία θέση στους επαγγελματίες της «βασίλισσας του Βορρά». Έτσι, ήταν και το κέρδος του συλλόγου της Ημαθίας στο εν λόγω δίτερμα, όπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους όσους δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Από τους Νέους έπαιξαν με την πρώτη ομάδα και οι Τούφας, Ράδης.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ζιγγερίδης ισοφάρισε για τους «μικρούς» στο 15', με τους Γιουσούφ, Μεληκιώτη να διαμορφώνουν το 3-1 του ημιχρόνου στο 16' και στο 30', αντίστοιχα. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Ναζλίδης, που με δύο προσωπικά του τέρματα στο 60' και στο 65' έγραψε το 5-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 80' ο Παπαγεωργίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βέροια: Λόπεζ, Τούφας, Ετζενγκέλε, Νέτο, Πούγγουρας, Μπαλάφας, Βεργώνης, Παπαδόπουλος, Κόλα, Γιουσούφ, Μεληκιώτης.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Καντιμοίρης, Γιαννούλης, Καλί, Σιόντης, Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Ξόμπλιος, Άρτσε, Μαραγκός, Ράδης.

Βέροια Κ20: Βασιλειάδης, Τσιούχας, Αργυρόπουλος, Τσιότρας, Πατσιαβούρας, Παπαγεωργίου, Μούδιος, Νικολαΐδης, Λαζόπουλος, Ναυρινιάδης, Ζιγγερίδης.

Στο 2o ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Δεληγιάννης, Δόρης, Αμαραντίδης, Παπουτσιδης, Δημητριάδης, Μαντός.

Από Μεγάλη Τετάρτη τα συμβόλαια

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με τα συμβόλαια που λήγουν, αφού απουσιάζει εκ νέου ο Θόδωρος Καρυπίδης. Έτσι, δεν αποκλείεται να ληφθεί κάποια απόφαση από τη Μεγάλη Τετάρτη (26/4), αφού συνεχίζονται οι συζητήσεις.

Άλλωστε, αυτή είναι και η τελευταία ημέρα πριν το Πάσχα που θα υπάρχει η δυνατότητα για τετ α τετ με παίκτες, αφού γι' αύριο έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση και εν συνεχεία άπαντες θα αναχωρήσουν για να απολαύσουν την άδεια του Πάσχα, με την επιστροφή να ορίζεται για την επόμενη Τετάρτη (4/5).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα