Συγχαρητήρια από Παύλου και Γεωργάτο

Συγχαρητήρια από Παύλου και Γεωργάτο

Δημήτρης Τομαράς
Συγχαρητήρια από Παύλου και Γεωργάτο

bet365

Τα συγχαρητήρια τους στους πρωταθλητές Ελλάδος (Κ-15) του Ολυμπιακού φρόντισαν να δώσουν οι Γεωργάτος και Παύλου.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της "Θρύλος ΑΕ" κ. Γιώργος Παύλου που είναι η "ψυχή" της Ακαδημίας τηλεφώνησε τόσο στον διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδη όσο και στους προπονητές για να τους συγχαρεί και για να μεταφέρει και τα συγχαρητήρια της διοίκησης της ΠΑΕ. Το ίδιο έπραξε και ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γρηγόρης Γεωργάτος που δεν έχει χάσει εντός έδρας παιχνίδι της Κ-15. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερα στην Ακαδημία και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη, κυριαρχεί στην Ελλάδα έχοντας κατακτήσει ήδη 2 Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League ενώ παιδιά από την Ακαδημία του στελεχώνουν και την πρώτη ομάδα.
Τρελάθηκαν οι μικροί!
Το "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" είναι το σύνθημα που κυριάρχησε στα αποδυτήρια της Κ-15 στους "Ζωσιμάδες". Οι πρωταθλητές φώναξαν πολλά άλλα συνθήματα και ευχαρίστησαν με τον τρόπο τους όλο το τεχνικό team και τους ανθρώπους που είναι δίπλα τους όλη την χρονιά. Η ομάδα επιστρέφει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στην Αθήνα και από την Μεγάλη Τετάρτη και μετά έχει ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα