Διήμερο τουρνουά με ακαδημίες Καλλονής και Χίου

Gazzetta team
Διήμερο τουρνουά με ακαδημίες Καλλονής και Χίου

bet365

Διήμερο τουρνουά στους Λάμπου Μύλους, στο οποίο συμμετείχαν οι ομάδες Κ14, Κ17 της Καλλονής και της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Χίου, έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο.

Καλλονή και Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου ένωσαν τις δυνάμεις και έλαβαν μέρος σε διήμερο τουρνουά, το οποίο διεξήχθη στους Λάμπου Μύλους το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σε αυτό συμμετείχαν οι Κ14 και Κ17 των δύο ομάδων, με 70 νεαρούς ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών και τους προπονητές να έχουν τη δυνατότητα να τους αξιολογήσουν. Μάλιστα, θα ακολουθήσει άλλο ένα διήμερο τουρνουά στις 14 και 15 Μαΐου στη Λέσβο, καθώς και στα μισά Ιουνίου στη Χίο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Καλλονής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό διήμερο της Καλλονής μας με τη συμμετοχή των ομάδων Κ14 και Κ17 και των αντίστοιχων της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Χίου.

Συνολικά 70 παιδιά έλαβαν μέρος στην αθλητική αυτή συνάντηση, με τους προπονητές των ομάδων να έχουν μια ιδανική ευκαιρία για να αξιολογήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το αγωνιστικό αυτό διήμερο διοργανώθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Καλλονής με την Π.Α.Χ. και φιλοξενήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στους Λάμπου Μύλους, στις 23 και 24 Απριλίου.

Αναμένεται μάλιστα να επαναληφθεί στις 14 και 15 Μαΐου και πάλι στην Λέσβο ενώ στα μέσα Ιουνίου οι ποδοσφαιριστές των αντίστοιχων ομάδων της Καλλονής θα ταξιδέψουν στην Χίο για ένα ακόμη διήμερο τουρνουά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα