Nίνης: Από την απαξίωση στην αποθέωση!

Nίνης: Από την απαξίωση στην αποθέωση!

Gazzetta team
Nίνης: Από την απαξίωση στην αποθέωση!

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης έφυγε τον Ιανουάριο από τον Παναθηναϊκό και, πλέον, διαπρέπει με την φανέλα της Σαρλερούα με τους Βέλγους να στάζουν μέλι για τον Έλληνα μέσο.

Η κοσμογονία στο ρόστερ του Παναθηναϊκού μεσούσης της περιόδου τον βρήκε στην πόρτα της εξόδου αν και ήταν ο μοναδικός Έλληνας διεθνής του κλαμπ μαζί με τον Νίκο Καρέλη που επίσης αποχώρησε για την Γκενκ. Ο Σωτήρης Νίνης έφυγε από το «τριφύλλι» τον Ιανουάριο, καθώς δεν «έκανε» στον Αντρέα Στραματσόνι και από την εν Ελλάδι απαξίωση πέρασε στην αποθέωση μέσω Βελγίου!

Ο Έλληνας μέσος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Σαρλερουά και έχει κερδίσει τόσο τον κόσμο όσο και την προπονητή του συλλόγου. Σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι και... ανάγκασε την εφημερίδα «Dernieure Heure» να γράψει πως «στο 70-80% που βρίσκεται τώρα δείχνει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά στο Βέλγιο, μιας και η κλάση του φαίνεται ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο».

Ο Φελίς Μαζού, ο προπονητής των «ζεβρών», φρόντισε και εκείνος από την πλευρά του να «ανεβάσει» ψυχολογικά τον 26χρονο μέσο που δικαιώνει τον σύλλογο για την χειμερινή του επιλογή. «Βρίσκει ρυθμό. Αυτό είναι που του έλειπε. Βλέπουμε ότι μας προσφέρει πολλές λύσεις στον τομέα της δημιουργικότητας. Αν μπορούσαμε να τον έχουμε γρήγορα στο 100% των ικανοτήτων του θα έκανε καλό σε όλη την ομάδα».

Τι λέει ο ίδιος ο Νίνης για όλα αυτά; «Νιώθω κάθε μέρα και καλύτερα εδώ και θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για το υπέροχο standing ovation που μου πρόσφεραν, όταν έγινα αλλαγή. Ήταν τέλειο. Ήρθα εδώ για να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα