Θα ... εξαπολύσει «πυρά» κατά Μίτσελ ο πρόεδρος της Μαρσέιγ

Θα ... εξαπολύσει «πυρά» κατά Μίτσελ ο πρόεδρος της Μαρσέιγ

Gazzetta team
Θα ... εξαπολύσει «πυρά» κατά Μίτσελ ο πρόεδρος της Μαρσέιγ

bet365

Εντός της ημέρας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βινσέν Λαμπρούν και θα ... κατηγορήσει για πολλά πράγματα τον Μίτσελ, έπειτα από τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία των Μασσαλών έπειτα από μια πολύ κακή σεζόν με αρκετά αγωνιστικά και μη προβλήματα.

Η Μαρσέιγ είχε ανακοινώσει πως η συνεργασία τους... διακόπτεται για πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία η διοίκηση θεώρησε πως έχει υποπέσει ο Ισπανός κόουτς, ο οποίος, είχε κάνει λόγο για εγκατάλειψη του ιδίου και των παικτών του από τους ανθρώπους της ομάδας.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Χετάφε - Βαλένθια, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν οι «νυχτερίδες» πετύχουν τρία γκολ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Για σήμερα, πάντως, ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Βινσέν Λαμπρούν, έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου στο Βελοντρόμ για να τοποθετηθεί επί του φλέγοντος ζητήματος και όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, θα κατηγορήσει γι' αρκετά πράγματα τον Μίτσελ...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα