ΠΑΟΚ: «Τελειώνουν» Επιτροπή και εταιρία

ΠΑΟΚ: «Τελειώνουν» Επιτροπή και εταιρία

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Τελειώνουν» Επιτροπή και εταιρία

bet365

Η εκδήλωση των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ προκάλεσε αναταράξεις στο εσωτερικό του συλλόγου και φέρνει πολλές αλλαγές στη Μικράς Ασίας.

Η Επιτροπή των 90 χρόνων, που συγκροτήθηκε με σκοπό να «τρέξει» τα οργανωτικά θέματα, θα συνεδριάσει το πρωί της Τούμπας στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα γίνει μια αποτίμηση της κατάστασης, η οποία έχει διαμορφωθεί και όπως όλα δείχνουν μπορεί αυτή να είναι και η τελευταία της συνεδρίαση.

Η παρουσία πολλών αξιοσέβαστων προσώπων δεν έχει φέρει ακόμη το τέλος της Επιτροπής, που όπως όλα δείχνουν θα «πληρώσει» τις πολλές αστοχίες που έγιναν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Μετά το τέλος της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Γιώτη Παναγιωτά, είναι οριστική η απόφαση και για το τέλος της εταιρίας, με την οποία ο Δικέφαλος συνεργάστηκε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα αναλαμβάνοντας πολλές δουλειές της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα