Επέστρεψε ο Καρυπίδης, συνάντηση με Ελευθερόπουλο

Επέστρεψε ο Καρυπίδης, συνάντηση με Ελευθερόπουλο

Νίκος Τσιώκος
Επέστρεψε ο Καρυπίδης, συνάντηση με Ελευθερόπουλο

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε στη Βέροια και αναμένεται να συναντηθεί με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για να συζητήσουν ενόψει της νέας σεζόν και τα συμβόλαια που λήγουν.

Στη Βέροια επέστρεψε το Σάββατο (23/4) ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο πρόεδρος της «βασίλισσας του Βορρά» απουσίαζε και περίμεναν την άφιξή του για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να συνεχιστεί ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, που ουσιαστικά έχει ξεκινήσει.

Έτσι, αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ώστε να συζητήσουν όλα τα θέματα με πρώτο τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν. Ο τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους παίκτες που θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ, ώστε να τους γνωστοποιήσει στη διοίκηση και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Βέβαια, συζητήσεις θα γίνουν με όλους τους προαναφερθέντες και από Δευτέρα ή Τρίτη αναμένεται να έχουμε εξελίξεις με ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις. Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό σκέλος οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά και σήμερα, με τους Μαραγκό και Μεληκιώτη να μένουν ξανά εκτός, ενώ αυτές θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα (25/4), αφού για την Κυριακή (24/4) δόθηκε ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα