ΠΑΟΚ: Πληθαίνουν οι φωνές αντίδρασης κατά Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Πληθαίνουν οι φωνές αντίδρασης κατά Σαββίδη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Πληθαίνουν οι φωνές αντίδρασης κατά Σαββίδη

bet365

Αλλοι πέντε Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ, συνυπογράφουν την σκληρή ανακοίνωση κατά του Ιβάν Σαββίδη, που εξέδωσαν αρχικά επτά Σύνδεσμοι του Δικεφάλου.

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας, καθώς μετά τους Συνδέσμους της Νεάπολης, της Τούμπας, της Επταλόφου, της Ηλιούπολης, της Κατερίνης, του Ευόσμου και των Μακεδόνων, ήρθαν να προστεθούν, στη λίστα που συνυπογράφουν την σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, άλλοι πέντε Σύνδεσμοι, η ΘΥΡΑ 4, ο Πανελλήνιος, οι B.E.M, η Εδεσσα και το Πανόραμα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση ή σχολιασμός για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης από το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα