Ερυθρόλευκες... διεργασίες με Κολοβό και Τσιμίκα

Ερυθρόλευκες... διεργασίες με Κολοβό και Τσιμίκα

Gazzetta team
Ερυθρόλευκες... διεργασίες με Κολοβό και Τσιμίκα

bet365

Οι Δημήτρης Κολοβός και Κωνσταντίνος Τσιμίκας είχαν αυτό το διάστημα επαφές με τους εκπροσώπους τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το μέλλον του Έλληνα εξτρέμ παραμένει αβέβαιο, ειδικά από την στιγμή που ο Μάρκο Σίλβα τον έχει βάλει σε... καραντίνα το τελευταίο διάστημα. Οπότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για κάθε περίπτωση. Ο Δημήτρης Κολοβός είναι ένας παίκτης πάντως που εφόσον δουλέψει και άλλο και βελτιωθεί μπορεί να προσφέρει. Από την άλλη είναι ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας. Ένα νεαρό παιδί που εφόσον συνεχίσει έτσι είναι θέμα χρόνο να κερδίσει ένα νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές. Ο Τσιμίκας εξάλλου είναι ένα τα παιδιά των υποδομών στα οποία ποντάρει πολλά ο Μάρκο Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα