Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες των αγώνων της Νέων

Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες των αγώνων της Νέων

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες των αγώνων της Νέων

bet365

Τέσσερα παιχνίδια θα δώσει ακόμη η Κ-20 του Ολυμπιακού για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League το οποίο έχει κατακτήσει μαθηματικά.
Την Κυριακή 24/4 θα παίξει εκτός έδρας στην Γλυφάδα με τον Πανιώνιο (16η ημέρα), την Κυριακή 8 Μαϊου θα αγωνιστεί στην Ξάνθη με την Skoda (4η ημέρα), την Τετάρτη 11 Μαϊου θα παίξει στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή (25η ημέρα) και τέλος την Κυριακή 15 Μαϊου θα φιλοξενήσει στον Ρέντη τον Ηρακλή σε ματς της 10ης ημέρας. Στον τελευταίο αγώνα θα πραγματοποιηθεί και η απονομή του Κυπέλλου από τη Super League στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είναι 1η και αήττητη και έπειτα από 26 αγώνες έχει 24 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα