Το «10» της ΑΕΚ στον Παντελίδη! (pics)

Το «10» της ΑΕΚ στον Παντελίδη! (pics)

Gazzetta team
Το «10» της ΑΕΚ στον Παντελίδη! (pics)

bet365

Η οικογένεια της ΑΕΚ δεν ξεχνά τον Παντελή Παντελίδη και παραμένει κοντά στους δικούς του, τους οποίους επισκέφθηκε μάλιστα και αντιπροσωπεία της ομάδας, δίνοντας μία φανέλα με το όνομά του.

Οι Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Μάνταλος, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος αλλά και ο φυσιοθεραπευτής, Μπουρουτζίκας, βρέθηκαν στο πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που διατηρεί η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στη Νέα Ιωνία, όπου τους περίμεναν ο πατέρας του και τα δύο αδέρφια του. Είχαν μία φανέλα της ΑΕΚ που την έκαναν δώρο οι κιτρινόμαυροι στην οικογένειά του. Φανέλα με τον αριθμό 10 και το όνομα του Παντελή, στην οποία υπάρχουν οι υπογραφές όλων των παικτών της "Ένωσης". Μάλιστα φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα