Πιο αποτελεσματικός και από τον ... Σουάρες ο Στάριτζ!

Πιο αποτελεσματικός και από τον ... Σουάρες ο Στάριτζ!

Gazzetta team
Πιο αποτελεσματικός και από τον ... Σουάρες ο Στάριτζ!

bet365

Το κενό του Λουίς Σουάρες και η συχνότητα του σκοραρίσματος από τον Ουρουγουανό μπορεί ακόμα να ταλαιπωρούν τη Λίβερπουλ, ωστόσο, ο Ντάνιελ Στάριτζ έφτασε πιο γρήγορα στην 50άρα.

Ο Άγγλος επιθετικός πέρασε με αλλαγή στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, το βράδυ της Τετάρτης στο «Άνφιλντ», κόντρα στην Έβερτον σε εξ αναβολής αναμέτρηση και σκόραρε, συνεισφέροντας στο τελικό 4-0 που διαμορφώθηκε με τα γκολ των Οριγκί, Σακό και Κουτίνιο.

Τη στιγμή που ο Στάριτζ βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα, σημείωσε το 50ο του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ, κάτι που κατάφερε να το κάνει πολύ πιο σύντομα ακόμα και από τον Λουίς Σουάρες!

Ο Ουρουγουανός ήταν αυτός που έκλεβε τις εντυπώσεις με τη διαολεμένη φόρμα του και το ρόλο που έπαιξε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος το 2014, όμως εκείνος, είχε φτάσει στα 50 τέρματα σε 91 παιχνίδια.

Θα κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό του Europa League η Λίβερπουλ; Σε απόδοση 2.95 στην Sportingbet η νίκη των «κόκκινων» στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Ο Στάριτζ το πέτυχε σε 87, παρά και τις πολύμηνες απουσίες του τα τελευταία χρόνια λόγω των τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει αφάνταστα!

Ο Μάικλ Όουεν έρχεται τρίτος με 93 παιχνίδια για τα 50 γκολ, ενώ, ένα περισσότερο χρειάστηκε ο Ρόμπι Φάουλερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα