Η παραμονή του Ιγκλέσιας και τα... κενά στην άμυνα

Η παραμονή του Ιγκλέσιας και τα... κενά στην άμυνα

Η παραμονή του Ιγκλέσιας και τα... κενά στην άμυνα

Η παραμονή του Ματίας Ιγκλέσιας στον Αστέρα Τρίπλης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ στην άμυνα δημιυργύνται κενά με τα συμβόλαια των Σανκαρέ, Ζησόπουλου και Γκοϊάν να λήγουν.

Και παλιότερα είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr ότι Ματίας Ιγκλέσιας και Αστέρας Τρίπολης έχουν δώσει τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2018.

Ωστόσο δεν έχουμε δει κάποια επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός. Όμως, δεν θα πρέπει να υπάρχει κάποια ανησυχία γύρω από το θέμα μιας και αποτελεί τυπική διαδικασία το να συνεχίσει και τυπικά ο Αργεντινός μέσος να είναι παίκτης των Αρκάδων.

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να υπάρχουν στην άμυνα. Τα συμβόλαια των Σανκαρέ, Ζησόπουλου και Γκοϊάν λήγουν. Ο πρώτος δύσκολα θα συνεχίσει στην Τρίπολη χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή των δεδομένων. Πάντως, αν δεν τα βρει με τον Αστέρα το εξωτερικό λογικά θα είναι στις πρώτες του επιλογές.

Ο Γκοϊάν αναμένεται να βάλει τέλος στην γεμάτη καριέρα του, ενώ με τον Ζησόπουλο όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή. Θυμίζουμε πως για τον παίκτη το Γενάρη υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα του Ισραήλ.

Ετσι δεδομένοι για το κέντρο της άμυνας αυτή τη στιγμή εμφανίζονται οι Τριανταφυλλόπουλος και Αλόκο αυτή τη στιγμή.

Best of internet