Μέσι, ο κορυφαίος όλων των εποχών!

Gazzetta team
Μέσι, ο κορυφαίος όλων των εποχών!

bet365

Η μεγάλη ψηφοφορία του gazzetta.gr για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών ολοκληρώθηκε και ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις του κόσμου!

Σε... αργεντίνικη μονομαχία εξελίχθηκε η μεγάλη ψηφοφορία του gazzetta.gr, στην οποία πήραν μέρος 40.000 αναγνώστες! Δεκάδες χιλιάδες κόσμου λοιπόν έβαλαν το λιθαράκι τους προκειμένου να βγει το Ο Λιονέλ Μέσι με τον Ντιέγο Μαραντόνα κονταροχτυπήθηκαν μέχρι τέλους, όμως ο νυν νίκησε τον πρώην!

Η κουβέντα για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών είναι διαχρονική και τα επιχειρήματα ποικίλουν. Το gazzetta.gr σας έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον κορυφαίο και η απόφαση είναι ξεκάθαρη: Λιονέλ Μέσι με 9.975 ψήφους!

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ξεπέρασε κατά πολύ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και τα ιερά τέρατα του παρελθόντος. Είναι από μια άποψη λογικό, από τη στιγμή που η νεότερη γενιά, η οποία τον απολαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια, έχει αφενός μεγαλύτερη εξοικείωση με το ίντερνετ, αφετέρου καλύτερη άποψη για κάποιον που έχει σπάσει δεκάδες ρεκόρ, έχει κατακτήσει πάμπολλες κούπες και έχει κάνει ενέργειες που θα βλέπουν στο μέλλον με θαυμασμό στην σύγχρονη εποχή.

Δεύτερο, πίσω από τον Λίο αναδείξατε τον Ντιέγο Μαραντόνα με 8972 ψήφους. Ο Ντιεγίτο τις πρώτες μέρες της ψηφοφορίας βρέθηκε αρκετά κοντά στον Μέσι, όμως όσο περνούσαν οι μέρες η ψαλίδα άνοιγε. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, κέρδισε με μεγάλη διαφορά την μάχη στο ερώτημα «Μαραντόνα ή Πελέ»!

Ο Βραζιλιάνος παίρνει το χάλκινο μετάλλιο στην ψηφοφορία, συγκεντρώνοντας 5063 ψήφους, ενώ τέταρτος αναδείχθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν με 4201 και πέμπτος ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο με 2319, πάνω από τον Κριστιάνο που συγκέντρωσε 1786. Στο... σύγχρονο μεγάλο δίλημμα, λοιπόν, ανάμεσα στον Πορτογάλο και τον Μέσι, η υπεροχή του Αργεντινού ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη.

Από εκεί και πέρα, βάσει των αποτελεσμάτων ακολουθούν με τη σειρά που αναφέρονται οι Γιόχαν Κρόιφ, Φραντς Μπεκενμπάουερ, Τζορτζ Μπεστ, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Πάολο Μαλντίνι, Φέρεντς Πούσκας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Αλφρέδο Ντι Στέφανο, Μισέλ Πλατινί, Λεβ Γιασίν και Εουσέμπιο.

Ο Μπουφόν λοιπόν νίκησε τον Γιασίν στην μάχη των τερματοφυλάκων, ενώ ο Μπεκενμπάουερ τον Μαλντίνι σε αυτή των αμυντικών! Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Κρόιφ ήταν πολύ κοντά στην πρώτη πεντάδα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι «σύγχρονος».

Μείνετε συντονισμένοι στο gazzetta.gr, καθώς περισσότερα rankings ακολουθούν. Η γνώμη σας μετράει!

Πρόσφατα ο Μέσι έσπασε το φράγμα των 500 τερμάτων, ενώ απέναντι στη Λα Κορούνια το διεύρυνε ακόμα περισσότερ. Δείτε στο video που ακολουθεί συγκεντρωμένα τα... πρώτα 500!

 

Τελευταία Νέα