Θέλει επιστροφή στην Τσέλσι ο Λουκάκου!

Θέλει επιστροφή στην Τσέλσι ο Λουκάκου!

Gazzetta team
Θέλει επιστροφή στην Τσέλσι ο Λουκάκου!

bet365

Ο Λουκάκου είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Έβερτον το καλοκαίρι, με τον Βέλγο επιθετικό να φαίνεται μάλιστα πως επιθυμεί την επιστροφή του στην Τσέλσι.

Ο Ρομέλου Λουκάκου αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα «καυτά» ονόματα του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο Βέλγος στράικερ φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Τσέλσι.

Παρότι οι «Μπλε» δύσκολα θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά στην Ευρώπη και πιθανότατα αρκετές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Champions league θα εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τον αρχισκόρερ της Έβερτον, ο ίδιος δείχνει να προτιμά να αγωνιστεί ξανά στην Τσέλσι, δηλώνοντας αποφασισμένος να τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη... μέση από το πρώτο του πέρασμα στους Λονδρέζους, όταν δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Μουρίνο με τις εμφανίσεις του και αποχώρησε το 2014 με προορισμό την Έβερτον, έναντι 28 εκατομμυρίων λιρών.

Θα περάσει από την έδρα της Μπόρνμουθ η Τσέλσι; Σε απόδοση 2.20 στην Casino Rio Bet η νίκη των «μπλε».

Στη φετινή Premier League, ο 22χρονος Βέλγος μετρά 18 τέρματα και 6 ασίστ, με τα «Ζαχαρωτά» να έχουν ορίσει την τιμή πώλησης του στα 65 εκατομμύρια λίρες, ενώ το συμβόλαιο του δεν υπάρχει σχετική ρήτρα για την επιστροφή του στην Τσέλσι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα