Eκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία ο Ατζαγκούν

Eκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία ο Ατζαγκούν

Νίκος Αθανασίου
Eκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία ο Ατζαγκούν

bet365

Ο Νιγηριανός μέσος έκανε καλά παιχνίδια στον Λεβαδειακό και αναμένεται το καλοκαίρι να διεκδικήσει μέσω της προετοιμασίας μία θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο ερχομός του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, έφερε τον Αμπντούλ Ατζαγκούν στον Λεβαδειακό, με τον Ιταλό τεχνικό να πιστεύει στον Νιγηριανό μέσο αλλά να θεωρεί πως για να βελτιωθεί και να μην παραμείνει στάσιμος λόγω των λίγων ευκαιριών στο «τριφύλλι», θα χρειαστεί να παραχωρηθεί δανεικός. Κάπως έτσι ο διεθνής άσος κατέληξε στην Βοιωτία στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και εντέλει εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία!

Ο 22χρονος χαφ ήταν βασικότατος στους «πράσινους» και ολοκλήρωσε το δεύτερο μισό της σεζόν με 12 συμμετοχές και 923'! Αγωνίστηκε σε ρόλο επιτελικού μέσου και κατέγραψε δύο ασίστ, μία στα Πηγάδια και μία στο εντυπωσιακό 3-0 επί της ΑΕΚ, αμφότερες για τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Ο «Άτζα» που την τελευταία τριετία στα ελληνικά γήπεδα μετρά 11 γκολ σε 67 συμμετοχές έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018 και είναι ανοιχτό το αν θα διεκδικήσει μια θέση μέσω της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου ή αν θα φέρει πρόταση και θα αποχωρήσει οριστικά από το «τριφύλλι»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα