Πέντε ξένοι εύχονται για τον ΠΑΟΚ...

Πέντε ξένοι εύχονται για τον ΠΑΟΚ...

Gazzetta team
Πέντε ξένοι εύχονται για τον ΠΑΟΚ...

bet365

Αν και μπορεί να μην γνώριζαν τον ΠΑΟΚ, ήρθαν στην Ελλάδα, αγωνίστηκαν στην Τούμπα και «δέθηκαν» με την ομάδα. Οι ξένοι του Δικεφάλου δίνουν τις ευχές τους…

Ήρθαν από μακριά. Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν πολλά όταν έφτασαν. Κάποιοι έφυγαν. Κάποιοι έμειναν εδώ για μια ζωή. Όλοι τους όμως κρατούν για πάντα μέσα τους τον Δικέφαλο.

Πέντε ξένοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου μίλησαν στο paokfc.gr για την συμπλήρωση των 90 χρόνων ζωής του Συλλόγου μας. Πέντε ξένοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου από τις δεκάδες που φόρεσαν την φανέλα του Δικεφάλου κλήθηκαν να απαντήσουν σε τρεις ερωτήσεις με αφορμή τα γενέθλια του Συλλόγου μας.

Διαβάστε τι μας είπαν:

Ερωτήσεις

1.Τι σημαίνει για εσάς ο ΠΑΟΚ;

2.Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε την λέξη ΠΑΟΚ;

3.Μια ευχή για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ…

Νέτο Γκουερίνο

Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι τα πάντα. Ήταν ο σύλλογος που άλλαξε εντελώς την ζωή μου, καθώς μετά την καριέρα στην ομάδα, παρέμεινα στην Θεσσαλονίκη, πήρα την ελληνική υπηκοότητα, πήγα στον στρατό και έγινα Έλληνας.

Τα χρώματα του Δικεφάλου. Σε όλη μου την καριέρα φόρεσα μόνο Ασπρόμαυρες φανέλες, τόσο στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ όσο και στην Βραζιλία με Ατλέτικο Μινέιρο, Κορίνθιας και Νατιονάλ.

Τόσα χρόνια ευχόμασταν να έρθει ένας επενδυτής στην ομάδα και να βρει οικονομική υγεία. Ο Ιβάν Σαββίδης πλέον αυτό το έχει καταφέρει. Τώρα ήρθε η ώρα να μπούνε οι βάσεις και να βρεθεί η σταθερότητα για μία ανοδική πορεία που θα οδηγήσει σε τίτλους.

Γιώτης Εγκωμίτης

Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου ο ΠΑΟΚ και θα τον έχω για πάντα στην καρδιά μου. Έζησα πάρα πολλές στιγμές σε αυτή την ομάδα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία προσφυγική ομάδα με ιστορία. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η προσφυγιά. Ως πρόσφυγας κι εγώ τρέφω έντονα συναισθήματα για το συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε και οι τρεις ομάδες που αγωνίστηκα στην καριέρα μου είναι προσφυγικές.

Εύχομαι ολόψυχα ο Δικέφαλος να τα χιλιάσει και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ για μένα σημαίνει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, ποδοσφαιρικά πάντα. Θεωρώ πως χρωστάω το 90% αυτού που είμαι σαν παίκτης στον ΠΑΟΚ.

Τρέλα. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι. Η τρέλα με την οποία αγαπάει ο κόσμος αυτή την ομάδα σε όλα τα αθλήματα.

Θέλω να ευχηθώ η ομάδα να τα πηγαίνει καλά στους αγωνιστικούς χώρους και να έρθουν οι τίτλοι που της αξίζουν και αξίζουν και στον υπέροχο κόσμο της.

Μπρούνο Τσιρίλο

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της καριέρας μου η τριετία στον ΠΑΟΚ. Σκέφτομαι το παρελθόν και βλέπω ότι οι άνθρωποι της ομάδας μού έδωσαν μία ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο.

Όλες οι αναμνήσεις που έζησα με την ομάδα όσο αγωνιζόμουν σε αυτή. Παίξαμε σπουδαία παιχνίδια, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη και αυτές οι εμπειρίες θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου και το μυαλό μου.

Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα φυσικά ξεχωριστά να έχει καλή πορεία στα Play Offs και ιδιαίτερα στον φίλο μου τον Βλάνταν να πετύχει όλα αυτά που θέλει. Τέλος εύχομαι ολόψυχα αυτή η ομάδα να γίνει πρωταθλήτρια.

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ

Στον ΠΑΟΚ πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια ποδοσφαιρικά. Ήρθα σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο, αλλά έπαιξα δίπλα σε ποδοσφαιριστές που έβλεπα από παλιά στην τηλεόραση, όπως ο Λίνο και ο Κοντρέρας. Σήμερα συνεχίζω να υπηρετώ την ομάδα και οι γιοι μου παίζουν στην ομάδα και θέλω να ζήσουν αυτά που έζησα και εγώ με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σοβαρότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με πολλούς φιλάθλους και αποτελεί για μένα ένα πολύ σοβαρό σωματείο.

Προσωπικά θέλω η ομάδα να πηγαίνει κάθε χρόνο και καλύτερα, να κοιτάει μπροστά και να έχει υψηλούς στόχους. Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα