Η FIFA για τα ρεκόρ του Ολυμπιακού (pic)

Η FIFA για τα ρεκόρ του Ολυμπιακού (pic)

Gazzetta team
Η FIFA για τα ρεκόρ του Ολυμπιακού (pic)

bet365

Τα φετινά επιτεύγματα του Ολυμπιακού δεν πέρασαν απαρατήρητα και από την FIFA, που έκανε ειδική μνεία στα ρεκόρ των «ερυθρόλευκων».

Μέχρι στην επίσημη ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου... φιγουράρουν τα ρεκόρ του Ολυμπιακού.

Η FIFA στέκεται στους βαθμούς που κατάκτησε η ομάδα του Μάρκο Σίλβα αλλά και στη διαφορά που είχε από τους αντιπάλους της.

Συγκεκριμένα γράφει:

«28: Οι πόντοι της διαφοράς του Ολυμπιακού από τη δεύτερη ΑΕΚ, καταρρίπτοντας το ρεκόρ της μεγαλύτερης στην ελληνική Superleague, που κατείχε η ομάδα του Πειραιά: 17 το 2013-14. Το 5-0 επί της Καλλονής την Κυριακή, βοήθησε την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να φτάσει τους 85 βαθμούς από τους πιθανούς 90, το καλύτερο ρεκόρ από ομάδα της Α' κατηγορίας. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός επίσης αύξησε τις σερί εντός έδρας νίκες στον θεσμό στις 25, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ ξανά και κέρδισε το έκτο πρωτάθλημα (ένα πίσω από το δικό του ρεκόρ) και 43ο, ρεκόρ. Οι Ρέιντζερς (54), Λίνφιλντ (51) και Σέλτικ (46) είναι τα μοναδικά κλαμπ στην Ευρώπη που έχουν περισσότερα, με την Μπενφίκα να βρίσκεται στη πέμπτη θέση (34). Ο μεσοεπιθετικός Κώστας Φορτούνης, που πριν τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό το 2014 είχε σκοράρει μόλις τρία γκολ σε 103 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αναδείχτηκε σε καλύτερο ασίστμαν στη διοργάνωση (12) και πρώτος σκόρερ (18)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα